https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nico Rogge neemt ontslag bij KFC Lendelede (3C)

Nico Rogge. © (Foto VDB)
Redactie KW

Nico Rogge stapte maandag op als trainer van KFC Lendelede. Hij ging in op een aanbod van Dentergem. Sportief verantwoordelijke Kurt Vansteenkiste neemt momenteel het roer over bij Lendelede tot er een andere trainer gevonden is.

“Maandag vernamen we het nieuws dat Nico niet langer zou doorgaan als trainer van Lendelede. Hij kreeg een mooi aanbod van Dentergem waar hij op in ging”, aldus Kurt Vansteenkiste. “Ik weet niet of de 6 op 15 er voor wat tussen zit. Misschien vreesde hij dat als hij niet zelf opstapte er een ontslag zou kunnen volgen, maar daar dachten wij van het bestuur zeker nog niet aan. Bij Lendelede willen we altijd de eindronde halen. Als je naar hier komt, weet je dat. Maar we hadden ook al sterke tegenstanders om te beginnen.”

“Het zal moeilijk zijn om op dit moment een vervanger te vinden. We zijn tenslotte ondertussen al vijf speeldagen ver in de competitie. Dan moet je hopen dat er ergens anders een trainer niet tevreden is bij zijn club of andersom. In ieder geval zullen we deze keer niet de eerste de beste aanvaarden om een trainer te hebben. Momenteel neem ik het trainerschap over aangezien ik de meeste ervaring heb, maar het is niet de bedoeling dat ik het definitief op mij neem. Hopelijk komt er dus nog ergens een trainer vrij die we willen.” (RV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.