KSV De Ruiter zet coach Steven Vanacker op non-actief: “Vertrouwen was weg”

Steven Vanacker. © foto SM
Redactie KW

Dinsdagavond heeft het bestuur van derdeprovincialer KSV De Ruiter beslist om zijn hoofdcoach Steven Vanacker, voorlopig tot het einde van het seizoen, op non-actief te zetten. Men is op zoek naar een vervanger.

“Er liggen enkele redenen aan de basis van deze beslissing”, opent ondervoorzitter Erik Lamsens. “Eén ervan is omwille van medische redenen bij de trainer zelf. Verder merkten we ook dat het vertrouwen volledig weggeëbd was tussen de spelersgroep en hemzelf. Stelselmatig zag je ook de motivatie verdwijnen, waardoor we bijna genoodzaakt waren om dit besluit te nemen. Als hij ooit nog zal terugkeren bij De Ruiter gaan we pas beslissen na deze campagne.”

KSV De Ruiter staat na 12 wedstrijden op de voorlaatste plaats in derde provinciale C, met drie punten uit 12 wedstrijden. Het verloor vorig weekend nog met 6-0 van E. Hooglede. (SBR)

Ondertussen kunnen geïnteresseerden om hoofdcoach te worden bij KSV De Ruiter zich melden bij ondervoorzitter Erik Lamsens op 0479 67 98 24 of via lamsens.erik@pandora.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.