Gaël Agneray wil FC Aalbeke Sport met nieuwe mascotte meer glans geven

Redactie KW

Gaël Agneray, de Aalbeekse bezige bij, pakt uit met een nieuwe mascotte om de club meer glans te geven en op die manier een Amerikaans tintje te geven, naar het model van de Chicago Bulls, de Lakers en De Celtics, waar ze verwijzen naar de bijnaam van de club. Die van FC Aalbeke Sport worden de Blauwe Uilen genoemd.

Het logo bestaat uit een uil, bal en naam. Zeer eenvoudig, herkenbaar, ook overal inzetbaar en niet enkel en alleen in het voetbal. Het ontwerp komt van Samuel Carpentier. Een Kortrijkzaan met een fijn oog en goede ideeën.

Samen met Merchandise Essentials van Roeselare & CCV die in Stasegem zijn thuishaven heeft, werd er tevens een webshop gebouwd. Daar kan je terecht om een sweater, pet en/of sjaal te kopen van de Blauwe Uilen maar ook je abonnement voor volgend seizoen. Straffer nog, zelf je zoontje of dochtertje kun je inschrijven voor volgend seizoen. Geen ingewikkelde processen dus meer, alles digitaal.

Winkelcentrum K

FC Aalbeke is naast Karel-Jan Vercruysse (ex- KV Kortrijk) en Gilles Cossement, Merchandise Essentials, ook Claude Bruyneel en David Warszawsk van CCV dankbaar voor de uitwerking van de webshop, die vooral ook haalbaar te maken voor een kleine club FC Aalbeke.

Ten slotte zal Aalbeke Sport in samenwerking met het Kortrijkse winkelcentrum K en Gaelle Verlinde een vitrine hebben waarbij de kids en de volwassenen het volledig gamma kunnen ontdekken, waar tevens ook leuke video’s te zien zijn zien van het Aalbeekse building the future verhaal.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.