https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Supertransfer voor Jong Male VV: Birger Longueville komt van KSC Blankenberge

Birger Longueville.© JPV
Birger Longueville.© JPV
Redactie KW

De gebroeders Birger, Gianni en Giovanni Longueville vormen al zes seizoenen het steunvlak van KSC Blankenberge en zijn van onschatbare waarde. Volgend seizoen verlaat Birger echter de kustformatie en slaat hij zijn tenten op langs de Brieversweg.

“Jong Male speelt in derde provinciale, dat is een flink stuk lager dan ik gewoon ben. Maar soms moet je keuzes maken in het leven. Ik ben schilder in bijberoep en drie tot vier oefensessies per week begonnen zwaar te wegen. Ik ben immers 31 jaar oud en de concurrentie wordt steeds groter. Blankenberge wens ik het allerbeste toe, het blijft een subliem geheel, maar ik vertrek voor een nieuwe uitdaging. Jong Male voetbalt op een schitterend kunstgrasveld, dat is mijn geliefkoosde ondergrond. In principe zal ik uitkomen als aanvallende middenvelder. Tevens speel ik nog zaalvoetbal met de vrienden bij ZVC Assebroek. Daar komen enkele teamgenoten uit bij Jong Male, wat ook serieus heeft meegespeeld. We zullen beschikken over een oerdegelijk geheel. Dit is een keuze van het hart en de familiebanden zullen er niet onder lijden. Enkel zie ik mijn broers niet meer tijdens de matchen, tenzij we niet op hetzelfde moment aantreden.” (JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten