Olivier De Cuyper is het jongste bestuurslid van HO Oedelem (3B): “Opnieuw een probleemloos seizoen? Graag”

Olivier De Cuyper ruilde de voetbalschoenen voor een communicatiefunctie. (Foto JPV)
Redactie KW

De jongens van de Bruinberg startten de competitie met nul op zes. Daarna realiseerde T1 Lorenzo Frickelo de kentering ondanks blijvende blessurelast. De laatste drie duels leverden zeven op negen op. Olivier De Cuyper is bestuurslid en communicatieman.

“Ook het aantrekken van nieuwe spelers valt onder mijn verantwoordelijkheid. In de coronaperiode diende ik ettelijke potentiële kandidaten te contacteren. Coronaproof via videogesprekken probeerde ik een en ander te regelen. Geloof me vrij, dat was een hele klus. Ook bestuursvergaderingen dienden op die wijze plaats te vinden. Alles verloopt weer normaal, ook op sportief vlak. Wij mikken opnieuw op een probleemloos seizoen.”

Kamiel Van Hyfte

“Af en toe probeer ik wat vernieuwingen door te voeren zodat de vereniging een mooie toekomst tegemoet gaat. Ook jongeren krijgen op het Oostveld speciale aandacht. Verder wil ik vooral toekomstgericht werken en nieuwe medewerkers aantrekken voor onze warme club, zowel bestuursleden als vrijwilligers.”

“Mensen spreken mensen, daar ga ik steeds vanuit. Ik probeer in nauw contact te staan met spelers en trainers. Het is de bedoeling dat iedereen zich goed voelt in ons midden. Recent zei Kamiel Van Hyfte, onze vorige voorzitter: “Ge moet juist zorgen dat het blijft draaien.” Kamiel is nog dagelijks aanwezig, wast de uitrustingen, bestelt drank en vult de frigo’s aan. Dit boegbeeld blijft een begrip in ons provinciale voetbal”, klinkt het.

“Als prille vijftiger ben ik het jongste bestuurslid, dus verjongen naar de toekomst toe mag wel. Bij HO Oedelem bracht ik mijn voetballende jeugdjaren door en zette een punt achter mijn passie tussen de krijtlijnen bij de Veteranen. Nu zet ik mij enthousiast in voor mijn nieuwe opdracht.”

(JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.