Kurt Roose popelt om aan zijn nieuwe functie te beginnen bij Daring Brugge

Kurt Roose was twee seizoenen assistent coach bij VVC Beernem, nu wenkt Daring Brugge.© JPV
Kurt Roose was twee seizoenen assistent coach bij VVC Beernem, nu wenkt Daring Brugge.© JPV
Redactie KW

Na het ontslag wegens persoonlijke redenen van T2 Steve De Caluwé werd Kurt Roose aangesteld als zijn opvolger bij Daring Brugge. Kurt Roose heeft een enorm netwerk en kent iedereen in het provinciale wereldje.

“Na mijn periode bij Aartrijke loodste voorzitter Johan Lips en toenmalig T1 Lieven Dheedene mij naar VVC Beernem. Daar overbrugde ik het vertrek van Lieven en de komst van Kenny Verduyn. Met de nieuwe T1 werkte ik optimaal samen. Daarna volgde een periode damesvoetbal bij Merkem”, vertelt Kurt Roose.

Positieve geruchten

“Twee jaar geleden kreeg ik al de vraag van Preben Verbandt van Daring Brugge, of ik interesse had. Toen opteerde ik om in Beernem te blijven maar onlangs werden de contacten vernieuwd. Na een gesprek met de T1 en de voorzitter besloot ik met Daring Brugge in zee te gaan. Ik verleen optimale steun aan de eerste in bevel naar het vlaggenschip toe.”

“Natuurlijk popel ik om aan mijn nieuwe functie te beginnen. Ik hoor immers niets dan positieve geruchten over de jongens van het Tempelhof. Elke dinsdag van juni zullen we trainen, begin juli stoppen we twee weken en half juli starten we definitief met de voorbereiding op het nieuwe kampioenschap.” (JPV)

FOTO:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.