Jari Van Loo hoopt dat positieve trend aanhoudt bij KFC Lissewege A (3B): “Ik geef altijd alles, maar uiteindelijk beslist de trainer ”

Het ex-Heistse trio Kenzie Schip, Jens Meert en Dieter Maenhout hopen op sterke terugronde. Jari Van Loo sluit zich daarbij aan. T1 Jenko Borrizee kan op hen rekenen. (Foto JPV)
Redactie KW

Voor zijn tiende seizoen kreeg T1 Jenko Borrizee de nodige versterkingen van zijn voorzitter Johan Dauwens om een rol van betekenis te vervullen in derde provinciale.

Kleppers van KFC Heist uit de hogere reeks, zoals Kenzie Schip, Jens Meert en Dieter Maenhout arriveerden achter ’t Vaartje, net als onze gesprekspartner Jari Van Loo. “Mijn jeugdjaren bracht ik door bij Cercle Brugge en KV Oostende. Later beproefde ik mijn geluk in Varsenare, Steenbrugge en Gistel. Al eerder maakte ik kennis met Lissewege. Na een tussenperiode in Veldegem keerde ik terug naar Jenko Borrizee. Ik miste de maats. Onze hoofdcoach is nog geen haar veranderd: een eerlijke mens waarmee je serieus kunt klappen. Momenteel word ik uitgespeeld centraal op het middenveld maar liever treed ik een rijtje lager aan, in de defensie. Het maakt niet uit, de trainer beslist en ik geef me altijd optimaal.”

Positieve reeks

“We hoopten op een sterk seizoen maar misten onze start. Na een puntendeling tegen Jong Male volgden vier nederlagen op rij. Daar zat blessurelast voor veel tussen. Zelf incasseerde ik een rood karton tegen Koekelare maar nog steeds vraag ik me af waarom. Zelfs de opponenten begrepen er niets van. Niettemin moest ik twee matchen brommen. Gelukkig zat daar het bekertreffen tegen Zonnebeke tussen. Thuis tegen Daring Brugge verscheen ik opnieuw aan de aftrap. Nu hebben we toch een positieve reeks neergezet met puntendelingen tegen Oudenburg en Daring Brugge terwijl we de volle buit wegkaapten tegen Veldegem en Aartrijke. We staan op zeven, de kloof met de voorafgaande rivalen bedraagt vier eenheden. Laat ons eerst maar proberen dat gat te dichten. Blijkbaar zijn ze hier tevreden over mij al vond ik mijn vader Tony in zijn glorieperiode veel beter. Mijn inzet en gedrevenheid maken veel goed. De prijzen worden aan de meet verdeeld, wij zijn lang nog niet afgeschreven.” (JPV)

Zondag 28 november om 14.30 uur: HO Oostveld Oedelem – KFC Lissewege A.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier