In volle voorbereiding moet FC Damme op zoek naar nieuwe T2

Dany Verheire is verwoed op zoek naar een nieuwe assistent. © JVP
Redactie KW

De fusieploeg maakt zich op voor de eerste volledige competitie in het bestaan. T1 Dany Verheire had net voor de start van de voorbereiding een reisje geboekt. Op de voorlaatste dag van zijn trip in Spanje kreeg hij verontrustend nieuws en doet ons het verhaal.

“Mijn assistent Nils Dejaegere, figuur met wie ik prima samenwerkte en die doorgroeide bij KFC Moerkerke, dat ik destijds ook onder mijn hoede had, moet zijn passie met spijt in het hart opgeven wegens werkomstandigheden. Sinds ik terug in het land ben, ben ik op zoek naar een vervanger. Mijn speurtocht leverde maar weinig kandidaten op ook al ken ik heel wat namen. Maar goed, ik kan toch een shortlist voorleggen aan het bestuur”, vertelt Danny.

“We moeten een beslissing nemen in volle vakantieperiode. Dat zal in de loop van volgende week gebeuren vermits ondervoorzitter Jo Wallaert nog op reis is tot dinsdag. Daarna hopen we op witte rook. In afwachting zorg ik ervoor dat de jongens niets tekort komen in volle voorbereiding. De competitiestart met twee toonaangevende derby’s op rij: naar KFC Lissewege en thuis tegen Jong Male VV. Ik zal ervoor zorgen dat de groep er klaar voor is.”

(JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.