Hoger Op Oedelem behoudt trainersduo

Frederik Steelandt voelt zich goed in zijn rol als T2.© JPV
Frederik Steelandt voelt zich goed in zijn rol als T2.© JPV
Redactie KW

De samenwerking op de Bruinberg met het trainersduo Lorenzo Frickelo (T1) en Frederik Steeland (T2) werd verlengd tot einde volgend seizoen.

De hoofdcoach Lorenzo Frickelo verdiende al zijn strepen op het Oostveld, hielp als assistent de promotie realiseren en kroonde zich tot kampioen met zijn beloften. Afgelopen competitie werd hij eerste in bevel en realiseerde probleemloos het behoud.

Bij aanvang van het huidige kampioenschap moest hij op zoek naar een nieuwe T2. Dit werd Ruddervoordenaar Frederik Steelandt, die zijn blijdschap niet onder stoelen of banken steekt. Frederik en Lorenzo zijn vrienden en collega’s. Ze werken samen in het postkantoor van Oostkamp.

Bij zijn debuut formuleerde Frederik het als volgt: “De T1 sta ik bij met raad en daad. Hoofdcoach zijn, is niet aan mij besteed, veel liever werk ik hard in de schaduw. Als mijn baas stunt zal ik in alle stilte evenveel genieten.” Ondanks de weinige competitieduels weten ze op de Bruinberg het werk van beide trainers naar waarde te schatten. Van een geslaagd huwelijk gesproken. (JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.