https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

HO Oedelem rekent opnieuw op een probleemloos seizoen in derde provinciale B

Met deze kern rekent HO Oedelem op een probleemloos seizoen. We herkennen gesprekspartner Olivier De Cuyper staande, uiterst rechts. © JPV
Redactie KW

Op de Bruinberg maken ze zich klaar voor de nieuwe competitie. Ondanks de coronaperikelen werden toch tien neofieten binnengehaald. Coach Lorenzo Frickelo bereidt het eerste duel voor. Dit wordt een trip naar Eernegem op zaterdag 4 september.

Dit zijn de nieuwelingen: Dylan Bonheure (vrije speler), Angelo Calleeuw (Zedelgem), Branco De Mey (Steenbrugge), Maxim Grootaert (Adegem), Sebastiaan Delputte en Tim Schautteet (beiden Beernem), Xander Torbijn (Kleit), Jordy Van Cappel (Veldegem), Len Van Damme (Meetjesland) en Stefan Willems (Male).

Olivier De Cuyper is bestuurslid en communicatieman. “Ook het aantrekken van nieuwe spelers valt onder mijn verantwoordelijkheid. In de coronaperiode diende ik ettelijke potentiële kandidaten te contacteren. Coronaproof via videogesprekken probeerde ik één en ander te regelen. Geloof me vrij, dit was een helse karwei. Ook bestuursvergaderingen dienden op die wijze plaats te vinden. Gelukkig kunnen we nu weer tweewekelijks op “De Bruinberg” vergaderen. Af en toe probeer ik wat vernieuwingen in te voeren zodat Hogerop een mooie toekomst tegemoet gaat.”

“Ook jongeren krijgen op het Oostveld speciale aandacht. Dit seizoen gaan we bijvoorbeeld een samenwerking met Sint-Joris aan voor de jeugd. We stelden een jeugdcoördinator aan, er zal op beide locaties getraind en gespeeld worden. Ik ben ervan overtuigd dat we samen sterker staan in deze nieuwe structuur. Verder wil ik vooral toekomstgericht werken. En nieuw medewerkers aantrekken voor onze mooie, warme vereniging, hetzij als bestuurslid of als vrijwilliger. Mensen spreken mensen, daar ga ik steeds vanuit. Ik probeer in nauw contact te staan met de spelers en trainers, het is de bedoeling iedereen zich goed voelt in ons midden. Recent zei Kamiel Van Hyfte, onze vorige voorzitter, tegen mij: “Ge moe juist zorgen dat het blijft draaien.” Kamiel is nog dagelijks aanwezig, wast de uitrustingen, bestelt drank en vult de frigo’s aan. Dit boegbeeld blijft een begrip in ons provinciale voetbal en is bij alle ploegen geliefd.”

Danny D’hoore

“Als prille vijftiger ben ik het jongste bestuurslid, dus verjongen naar de toekomst toe mag wel. Bij HO Oedelem bracht ik mijn voetballende jeugdjaren door en zette een punt achter mijn passie tussen de krijtlijnen bij de Veteranen. Eén bestuurslid nam in alle vriendschap afscheid van ons: Danny D’hoore. Gedurende 34 jaar zetelde hij in de beleidsploeg en samen met zijn echtgenote Marie-Caroline baatte hij de kantine uit bij thuismatchen. Wij danken hem hiervoor.”

(JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.