Doelman Arne Maertens verhuist van KSC Blankenberge naar KFC Damme

Arne Maertens verdedigt vanaf nu de netten van de fusieploeg. © (Foto JPV)
Redactie KW

Arne Maertens verhuisde in het tussenseizoen van KFC Heist naar KSC Blankenberge en mocht de competitie starten. Na de komst van Justin Verlinden naar de kustformatie werd Arne verwezen naar de wisselbank. KFC Damme klopte aan de deur van de getalenteerde goalie met gouden voetjes en de transfer werd gerealiseerd.

T1 Peter Linskens van KFC Damme doet ons het verhaal. “Zes weken geleden nam ik het roer over bij de fusieploeg en werd al meteen geconfronteerd met een serieus keepersprobleem. We dienden een dossier in bij de Bond en kregen toestemming om een bijkomende doelman aan te trekken.”

“Arne Maertens behoort tot de toppers in de reeks, dat bewees hij eerder in Heist, Westkapelle en Male. We boden hem de kans om onze netten te verdedigen en hij nam de uitdaging aan. Arne Maertens trainde deze week al met ons mee en is speelgerechtigd voor het duel van zondag 28 november aanstaande op bezoek bij de buren van Dosko Sint-Kruis.”

Toegevoegde waarde

Vermelden we nog dat Steve Swaenepoel, T1 van KCS Blankenberge, ex-ploeg van Arne Maertens, de goalie alles succes toewenst en hem met betrekking tot zijn transfer, geen strobreed in de weg legde. Arne Maertens zal met zijn talent ongetwijfeld toegevoegde waarde bieden aan KFC Damme.

(JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier