Toptransfer voor KSV Oostkamp: Jules Vanhaecke komt over van Mandel United

Jules Vanhaecke komt over van Mandel United.© Bart
Jules Vanhaecke komt over van Mandel United.© Bart
Redactie KW

Na het vertrek van prijsschutter Stan Braem is de Oostkampse beleidsploeg erin geslaagd een jonge maar getalenteerde vervanger aan te trekken. Jules Vanhaecke, geboren op 17 maart 1999, komt over van KFC Mandel United, dat in eerste nationale aantreedt.

Eerder voetbalde deze offensieve kracht, die kan ingezet worden diep in punt of als schaduwspits, bij Club NXT en Zulte Waregem.

Voorzitter Paul Devliegere van KSV Oostkamp: “Wij willen ons zo optimaal mogelijk wapenen voor derde nationale. Eerder verwelkomden we Thijs Benoot van Zedelgem, doelman Emiel Martens van Zwevezele en Dylan Vanhaeren van Winkel Sport.”

Kern van 21 effectieven

“Ons huiswerk is af. Wel blijft de vraag hoe de spelers voor de dag zullen komen na bijna één jaar zonder hun geliefkoosd spelletje. Bart Buysse stopt bij ons en Pieter Timmerman, die aan het revalideren was na een zwaar letsel, twijfelt. We beschikken over een kern van 21 effectieven, die allen probleemloos kunnen ingezet worden op het niveau derde nationale. We leven op hoop want we hunkeren naar een nieuwe start tussen de krijtlijnen.” (JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier