https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

KM Torhout verwelkomt nog middenvelder Mehdi Oumedjeber

Mehdi Oumedjeber toen hij bij Roeselare speelde. © (Foto Belga)
Redactie KW

Het was enigszins aangekondigd op de ploegvoorstelling vorige donderdag. KM Torhout heeft nog een inkomende transfer verricht, en dit op de D-day van de transferperiode. Een tweede Fransman na doelman Rodrigue Dutoit.

Het gaat om de 25-jarige Mehdi Oumedjeber, jongere broer van Sofiane, die onder andere bij Winkel Sport en Mandel United speelde en nu aan de slag is bij Zwevezele. De in Roubaix geboren Mehdi speelde vijf jaar bij de jeugd van LOSC Lille tot bij de 19, en trok dan naar Moeskroen, zijn eerste Belgische club.

In 2015 maakte de centrale middenvelder de overstap naar de U21 van KSV Roeselare, waarna hij een jaar uitgeleend werd aan FC Gullegem. Daarna volgden één jaar bij Mandel en twee jaar bij Winkel Sport, periode waarin hij met zijn broer in de A-kern vertoefde.

Vorig jaar trok hij naar Eendracht Wervik, de competitie zou evenwel door corona slechts vier matchen duren. Nu konden Didier Degomme en Stijn Meert hem overtuigen van het project KM Torhout. Hij is de achtste aanwinst van KM, daarnaast schuiven ook zes beloften door naar de A-kern. (DACH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten