https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

KM Torhout trekt nog nieuwe speler aan: Gilles Soens (ex-Mandel United)

Gilles Soens kon bij Mandel United nooit een basisplaats veroveren. © VDB / Bart Vandenbroucke VDB
Redactie KW

KM Torhout blijft niet stilzitten op de transfermarkt. Op de avond van de persvoorstelling werd nog een extra speler aangeworven. Het gaat om de 21-jarige Gilles Soens (°25/2/2000), een polyvalente aanvallende kracht die in het middenveld en aanval kan spelen.

Soens speelde in de jeugd van Bellegem, speelde ook in de jeugdrangen van Cercle Brugge om dan bij Mandel United te belanden. Daar kon hij nooit een basisplaats veroveren en maakte vooral zijn minuten bij de invallers. Op 1 juli verstreek zijn contract en was hij vrij. Het is trouwens niet zeker dat Soens de laatste aanwinst wordt, want er werd wat geheimzinnig gedaan op die persvoorstelling, zowel van de kant van sportief manager Didier Degomme als van de voorzitter Dick D’Hoore. De markt is nog open tot 1 september om 24 uur. Wie weet?

Twee spelers weg

De kern mag niet al te groot zijn (momenteel 24 spelers) en daarom werd ook afscheid genomen van twee spelers. Eigen jeugdspeler Lucas Rogiers, aanvaller, pas in de A-kern opgenomen, werd zijn vrijheid gegund, hij tekende inmiddels bij provincialer SK Eernegem. En van één van de nieuwelingen, de eerder onbekende aanvaller Luca de Feudis, bleek al dat die het niveau niet aankon en werd hem zijn vrijheid gegund. Hun rugnummers (8 en 11) gaan naar nieuwelingen Martin Puskas en Gilles Soens. (DACH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten