https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

KM Torhout trekt extra speler aan met Martin Puskàs

© (Foto VDB)
Redactie KW

Bij KM Torhout werd nog een extra speler aangetrokken, een aanvallende middenvelder. De 22-jarige Martin Puskas komt over van Cercle Brugge.

Deze Hongaar die ook de Belgische nationaliteit bezit speelde tot 2012 bij de jeugd van het Hongaarse Veszprém. Daarna trok hij naar PSV Eindhoven waar hij drie jaar bij de jeugd vertoefde. Vervolgens volgde Cercle Brugge waar hij bij de U17 begon en speelde tot en met de U21 en ook regelmatig bij de beloften. Hij kreeg op zeker moment ook een contract aangeboden met een aantal andere jongens, maar de doorbraak naar de A-kern bleef uit, in tegenstelling tot een aantal andere jongens. Ondertussen was de aanvallende middenvelder ook nog Hongaars international bij de U16 en U18.

Met Puskàs lijkt KM een oppurtuniteit te nemen. Misschien is dat wel nodig gezien de magere resultaten in de recente oefenmatchen. Vorige week ging KM met 1-3 onderuit tegen de Oost-Vlaamse eerste provincialer Eendracht Aalter (ondanks een 1-0 voorsprong) en gisteren geraakte KM ook niet verder tegen een West-Vlaamse eersteprovincialer Sassport Boezinge, ondanks een numerieke meerderheid vanaf het halfuur. Weliswaar kon KM nog altijd geen beroep doen op een aantal spelers door blessures. (DACH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten