KM Torhout strikt nog een aanvaller

Luca speelde voorheen nog bij KM Deinze. © https://www.kmtorhout.be/NieuweversterkingvoorKMT
Redactie KW

Net voor de hervatting van de trainingen (op 13 juli) heeft KM Torhout nog een jong talent toegevoegd aan zijn A-kern. Het gaat om de aanvaller Luca De Feudis, die op 15 juli 20 wordt.

In Oostrozebeke geboren maar van een niet-Belgische vader trok De Feudis zijn eerse voetbalschoenen aan bij KZ Dentergem. Hij werd er al snel weggeplukt door Club Brugge, waar hij vijf seizoenen bleef. Daarna deed hij een toer langs professionele en semi-professionele ploegen (1 jaar Zulte Waregem, één jaar Deinze, twee jaar KV Kortrijk, twee jaar Lokeren).

Rugnummer 8

In 2019 keerde hij terug naar Deinze waar hij bij de beloften speelde én één selectie bij de A-kern haalde. De Feudis kan op de positie van diepe spits en van de nummer tien spelen. Hij krijgt rugnummer acht.

De A-kern van KM bestaat nu uit 24 spelers. De club is tevreden dat ze – ondanks dat er door corona bijna twee seizoenen de mist ingingen – het financieel plaatje door voorzitter Dick D’Hoore en ondervoorzitters Vermeersch en Bossuyt toch rondkreeg. (DACH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier