33-jarige Braziliaan zegt dat hij volgend seizoen voor Club Brugge speelt

Fernando Menegazzo, nu nog aan de slag bij Al Shabab, zou bij Club Brugge zijn ex-trainer Michel Preud’Homme terugvinden.


Een jong veulen is de Braziliaan al niet meer: er staan 33 lentes op zijn teller. Hij begon zijn carrière in eigen land bij Juventude en kwam via de Italiaanse Serie A en B in de Franse Ligue 1 terecht bij Girondins Bordeaux, waar hij zes seizoenen een vaste waarde was op het middenveld. Daarna trok hij naar Al Shabab, waar hij onder de hoede van huidig Clubcoach Michel Preud’Homme terechtkwam.

Die zou hij binnenkort gaan terugzien, meldt de Franse krant l’Equipe vandaag. “Brugge is een heel mooie club, die tweede (sic) geworden is in het kampioenschap”, aldus de Braziliaan in de Franse krant.

Bij Club Brugge is het niet het enige transfergerucht dat de ronde doet. Vandaag melden media ook dat blauwzwart hoog inzet op Hans Vanaken, de draaischijf van Sporting Lokeren, en dat ook de 20-jarige verdediger Jordan Ikoko, nu nog aan de slag bij Paris Saint-Germain, hoog op het verlanglijstje van Verhaeghe en co zou staan.

(FJA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.