VV Tielt heeft huiswerk al klaar voor volgend seizoen

VV Tielt-coach Cedric Renard.© foto Bart
VV Tielt-coach Cedric Renard.© foto Bart
Redactie KW

In de amateurreeksen wordt er dit jaar niet meer gevoetbald, maar VV Tielt heeft ondertussen wel al zijn huiswerk klaar voor volgend seizoen. Naast de trainersstaf blijft ook zo goed als de volledige kern behouden.

Enkel Rune Vansteenbrugge en Niels Casier hebben beslist om de club te verlaten en ergens anders aan de slag te gaan. Routiniers Kenny Heytens en Frederic Demarrez hebben voorlopig nog niet beslist of ze verder blijven voetballen. Voor beiden is het momenteel wat afwachten of ze het voetbal kunnen blijven combineren met hun beroepsactiviteit.

Versterkingen

Volgend seizoen kan trainer Cedric Renard ook rekenen op een aantal versterkingen. Jonas Raes (VV Emelgem Kachtem), Drin Zymiri (KSV Roeselare) en Gaetano Blauwblomme (KFC Lendelede) spelen volgend seizoen in de geel-blauwe kleuren van VV Tielt.

VV Tielt was dit seizoen heel sterk gestart in tweede provinciale A, maar jammer genoeg kon de club door covid-19 daar de vruchten niet van plukken. De trainersstaf en de spelers zijn echter vastbesloten om de goeie prestaties een mooi vervolg te geven. (GD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier