Vincent Provoost verwacht weinig transfers

Vincent Provoost.©  WV
Vincent Provoost.© WV
Redactie KW

Vincent Provoost, middenvelder bij KSKV Zwevezele, vermoedt dat de competitie niet zal hervatten. Verder verwacht hij dat er weinig transfers zullen gebeuren.

De vaardige middenvelder Vincent Provoost is aan zijn vijfde seizoen bij KSKV Zwevezele toe. Voordien speelde hij bij Club Brugge, KV Kortrijk, Moeskroen en KSV Roeselare. “Of het nog veel zin heeft om de competitie te hervatten in het amateurvoetbal, daar heb ik eigenlijk geen mening over. Ik vrees dat ze de competitie volledig zullen stilleggen. Ik vermoed wel dat ze de Beker van België nog zullen laten plaatsvinden omdat er nog enkele ploegen uit het amateurvoetbal doorgaan.”

“Wij hebben nog eventjes kunnen trainen in groepjes van drie spelers samen met onze trainers. Sedert enkele weken is dat nu ook verboden. We hebben allen een individueel programma meegekregen om de conditie wat op peil te houden. Dat is natuurlijk niet hetzelfde als een echte voetbaltraining maar wij willen zo fit mogelijk blijven.”

‘Denk nog niet aan stoppen’

“Elk nadeel heeft ook zijn voordeel”, blijft Vincent positief. “Het is iets makkelijker voor een gekwetste speler om terug te keren zonder competitie. Of ik volgend seizoen nog bij de club zal blijven, weet ik nog niet want de gesprekken moeten nog gevoerd worden in de komende weken. In februari word ik er 37 maar ik heb nog steeds de ambitie om verder te voetballen. Ik voel mij nog fit genoeg om mijn steentje bij te dragen; we zien wel.”

“Stijn De Smet en Tibo Van de Velde verlaten de club”, weet Vincent. “Wie erbij komt, daar heb ik geen zicht op. Daarover beslissen de trainer Hans Cornelis en voorzitter Paul Degroote. Ik denk dat er weinig transfers zullen gebeuren, dat zie je ook in eerste nationale. Wel zie je in provinciale meer verschuivingen”, besluit Vincent Provoost. (WD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.