Tom Ruytinx wordt de nieuwe T1 van VVC Beernem A

Tom Ruytinx slaat zijn tenten op bij VVC Beernem A. © (Foto JPV)
Redactie KW

Volgend seizoen wordt huidige hoofdcoach van VVC Beernem A, Kenny Verduyn, eerste in bevel bij Club Roeselare. Vandaag donderdag 6 januari werd door sportief verantwoordelijke Jan Keirse aan de spelersgroep de naam bekendgemaakt van de opvolger.

Tom Ruytinx, die te horen had gekregen dat hij bij Dosko Sint-Kruis zou vervangen worden op het einde van het kampioenschap en zelf heel recent de samenwerking beëindigde op de Gulden Kamer, wordt eerste in bevel bij VVC Beernem A. Laatstgenoemde debuteerde bij Dosko als assistent van toenmalig hoofdcoach en schoonbroer David Fiers.

Vervolgens werd Tom Ruytinx gepromoveerd tot T1 en David Fiers verhuisde naar VVC Beernem A, als assistent van Kenny Verduyn. Of het tot een nieuwe samenwerking komt tussen de schoonbroers laat de huidige T2 van de fusieploeg in het midden. David Fiers: “Alles ligt stil, zelf heb ik nog niets beslist.”

Gillian Bellaert

Bij VVC Beernem B verhuist huidig T1 Jeffry De Busschere naar SKD Hertsberge. Gillian Bellaert, voormalig speler van Cercle Oedelen, neemt de positie van T1 over. Hij trainde eerder al een jeugdploeg in Varsenare en de U17 van de fusieploeg.

(JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier