Kersvers Sportief Verantwoordelijke Anthony De Buyser haalt topscorer Ward Onderbeke terug naar SV Loppem

Ward Onderbeke is terug van weggeweest bij SV Loppem.© (Foto JPV)
Ward Onderbeke is terug van weggeweest bij SV Loppem.© (Foto JPV)
Redactie KW

Blankenberge, Torhout, Zomergem, Oostkamp, Beernem, Varsenare en Loppem waren de eerdere uitdagingen van Ward Onderbeke.

Verrassend tekende hij in het vorige tussenseizoen voor Daring Maria-Aalter om zijn vriend en T1 David Van Kerschaver plezier te doen. Lang bleef Ward niet plakken in vierde provinciale want nu zal hij opnieuw enkele reeksen hoger aantreden. In zijn laatste seizoen bij de Stormvogels kwam de spits 23 van de 25 matchen in actie en lukte 23 treffers. Dat was kersvers Sportief Verantwoordelijke Anthony De Buyser niet ontgaan en binnen de kortste tijd was de deal rond.

Bij de stopzetting van het kampioenschap was hij nog in de running voor de prijs van topschutter. Overal waar Ward Onderbeke voetbalde deed hij de netten trillen, dankzij zijn doorzicht en positionering. Hij speelde kampioen met Varsenare en promoveerde met Beernem en Loppem. Ward Onderbeke telt 38 lentes maar voelt nog niet de minste sleet. Hij zal gegarandeerd weer ettelijke keren dat ronde ding tegen de Loppemse touwen keilen. (JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier