De ontgoocheling om de gemiste eerste thuiszege droop zo van de Gullegemse gezichten. Met een fraai doelpunt van Victor Van de Wiele trok Gullegem met een 1-0 voorsprong de rust in.

Toen Robbe Dekiere vroeg in de tweede helft de score verdubbelde, leken de jongens van trainer Alland Deschodt op weg naar de eerste thuiszege. Wijgmaal scoorde nog wel de aansluitingstreffer, maar de wederoptredende Lennart Sampers bracht de stand op 3-1. Gullegem op rozen.

Zelfs toen de bezoekers de 3-2 scoorden, leek de thuisploeg er nog gerust in. Tot in blessuretijd Wijgmaal alsnog met een punt ging lopen. Met gebogen hoofd en schouders verlieten de Gullegemse spelers en trainers het speelveld.

(FV)

DOELPUNTEN: 40' Van De Wiele 1-0, 52' Dekiere 2-0, 64' Blockx 2-1, 67' Sampers 3-1, 75' Blockx 3-2, 94' Dewaet 3-3.

GULLEGEM: Vanderschaeghe, Monteyne, Vansuypeene, Hugelier, Sampers, Gheeraert, Dekiere, Zmimmer, Vancraeyveldt (74' Vandekerckhove), Van De Wiele (85' Khiter), Vanleynseele (88' Ihou).

De ontgoocheling om de gemiste eerste thuiszege droop zo van de Gullegemse gezichten. Met een fraai doelpunt van Victor Van de Wiele trok Gullegem met een 1-0 voorsprong de rust in. Toen Robbe Dekiere vroeg in de tweede helft de score verdubbelde, leken de jongens van trainer Alland Deschodt op weg naar de eerste thuiszege. Wijgmaal scoorde nog wel de aansluitingstreffer, maar de wederoptredende Lennart Sampers bracht de stand op 3-1. Gullegem op rozen. Zelfs toen de bezoekers de 3-2 scoorden, leek de thuisploeg er nog gerust in. Tot in blessuretijd Wijgmaal alsnog met een punt ging lopen. Met gebogen hoofd en schouders verlieten de Gullegemse spelers en trainers het speelveld. (FV)