Benny Jonckheere keert terug naar KSV Diksmuide als rechterhand van Allan Deschodt

Benny Jonckheere© MG
Benny Jonckheere© MG
Redactie KW

Benny Jonckheere keert terug naar KSV Diksmuide. Hij wordt de rechterhand van Allan Deschodt. Intussen maakt de club ook werk van een verjongingsoperatie in de spelersgroep.

Nadat heel wat spelers al tekenden of bijtekenden voor KSV Diksmuide is nu ook de nieuwe technische staf compleet. Benny Jonckheere is het laatste puzzelstukje en maakt een comeback. Benny wordt T2 en dus de rechterhand van T1 Allan Deschodt.

“Hij kent het huis als geen ander”, klinkt het bij het bestuur. “Benny heeft net als Allan een UEFA A-diploma en is daarnaast gespecialiseerd in de fysieke begeleiding van spelers. Vakman Tom Vandenbussche blijft, zoals we eerder deze week al aankondigden, aan als keepertrainer.”

Eerder deze week kondigde de club ook nog enkele transfernieuwtjes aan.

Dio Santens (19) en Luca Baekelandt (18) blijven. Doelman Tommy Heyrick (18) is een nieuwkomer. Tommy doorliep de jeugdreeksen van KV Oostende en was vorig jaar doublure bij KVV Koksijde-Oostduinkerke in eerste provinciale. Hij was jeugdinternational en heeft heel wat potentieel. Keepers Yarith Maes (25) en Harald Van Der Borgt (32) verlaten de club.

Drie talentvolle spelers van het talententeam in derde provinciale maken voor het seizoen 2021-2022 de overstap naar de A-kern in eerste provinciale. Arno Clays en Paco Avoki zijn leergierige piepkuikens van 17 jaar en Tristan Soutaer (20) was de voorbije twee jaar een rots in de branding in de verdediging van het talententeam. (API)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.