Pierre, Vanraefelghem en Dhoest verlengen contract bij Knokke FC

Nils Pierre is een van de sterkhouders die blijft bij Knokke FC.© VDB
Nils Pierre is een van de sterkhouders die blijft bij Knokke FC.© VDB
Redactie KW

De sportief verantwoordelijken van R Knokke FC zijn erin geslaagd drie sterkhouders te doen bijtekenen: Nils Pierre, Ruben Vanraefelghem en Sven Dhoest.

De drie sterkhouders voetballen minstens twee seizoenen langer in het Burgemeester Graaf Leopold Lippens park. Nils Pierre is de spreekbuis van het trio: “Het is een sublieme vereniging en wij zijn allemaal vrienden, zowel tussen als buiten de krijtlijnen. Toen we uit eerste nationale degradeerden bleef de hele groep intact en binnen de kortste tijd namen we onze stek in die mooie reeks terug in, nadat we met ruime voorsprong kampioen werden in tweede nationale.”

“Vervolgens kwamen ettelijke versterkingen ons vervoegen bij aanvang van het huidige kampioenschap, waar we slechts twee keer in actie kwamen, maar toch onze stempel konden drukken. Spijtig genoeg stuurde corona onze plannen in de war. Volgend kampioenschap willen we echt bevestigen. Nu is de competitie definitief gestopt, we hebben op dat vlak eindelijk zekerheid. We popelen om als hechte vrienden terug op dat plein te staan, nog even geduld. In afwachting onderhouden we onze conditie individueel om zeker geen kilo’s bij te kweken”, besluit Pierre.

(JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier