Mandel United versterkt zich met twee spelers en physical coach Karsten Vandendriessche

Karsten Vandendriessche verdiende al zijn sporen bij KV Kortrijk. © BELGA
Wouter Vander Stricht

Mandel United had nog enkele aanwinsten aangekondigd en het bleef daarrond een tijdje stil. Maar nu zijn de namen van twee nieuwe aanwinsten bekend gemaakt. Aanvaller Amadu Jalloh (straks 21) komt over van KV Kortrijk, middenvelder Rayane Chayebi (23) is een Franse middenvelder. Opmerkelijk is ook het aantrekken van Izegemnaar Karsten Vandendriessche als physical coach.

Karsten Vandendriessche wordt de nieuwe physical coach bij de fanion van RFCMU. Hij woont en geeft les in Izegem. Hij was de voorbije jaren physical coach bij het eerste elftal van KV Kortrijk. Karsten Vandendriessche speelt ook al jarenlang bij de studaxploeg van Mandel United.

Spits Amadu Jalloh genoot een groot deel van zijn jeugdopleiding bij AA Gent.
Spits Amadu Jalloh genoot een groot deel van zijn jeugdopleiding bij AA Gent. © gf

Amadu Jalloh is een Belgische rechtsvoetige aanvaller die overkomt van KV Kortrijk en daarvoor aantrad bij KAA Gent. Op 2 oktober wordt hij 21 jaar. Vorig seizoen maakte hij diverse keren deel uit van de A-selectie van KVK in de Jupiler League. De roots van Jalloh liggen in Sierra Leone.

Rayane Chayebi komt het middenveld versterken.
Rayane Chayebi komt het middenveld versterken.

Ook het middenveld krijgt versterking van Rayane Chayebi, een creatieve rechtsvoetige middenvelder van 23 jaar. Hij komt over van het Franse Marignane Gignac FC, uitkomend in de Franse National 2. Hij voetbalde eerder voor USL Dunkerque en heeft de dubbele Frans-Marokkaanse nationaliteit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier