Geoffrey Claeys volgt Eddy Sys op als T2 van Royal Knokke FC

Geoffrey werd driemaal geselecteerd voor de Rode Duivels en voetbalde ook in Australië.© BELGA
Geoffrey werd driemaal geselecteerd voor de Rode Duivels en voetbalde ook in Australië.© BELGA
Redactie KW

Amper een paar dagen na het vertrek van Eddy Sys heeft de kustformatie een opvolger aangeduid. De keuze viel op Geoffrey Claeys, ex-speler van Cercle Brugge, Feijenoord, Anderlecht, Aalst, Lierse en Moeskroen.

Geoffrey werd driemaal geselecteerd voor de Rode Duivels en voetbalde ook in Australië, bij Melbourne Victory, waar hij later ook aan de slag ging als jeugdtrainer. We vroegen tekst en uitleg aan de Knokse hoofdcoach Yves Van Borm. “Toen ik aan de slag was bij KSK Deinze werd ik toen al geassisteerd door Geoffrey Claeys. We kennen en waarderen elkaar door en door. Nu worden we herenigd. Mijn nieuwe T2 zal met niet de minste aanpassingsproblemen geconfronteerd worden want hij weet perfect hoe ik werk.”

“Vooral wil ik nu een grandioos dankwoord uitspreken in de richting van Eddy Sys. Die man was goud waard voor onze vereniging. Hij zal altijd in mijn gedachten blijven, door de jaren heen bouwden we een band op die niemand kan verbreken. Eddy opteerde voor zijn broodwinning. Wij zullen hem altijd in ons midden verwelkomen.” (JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier