Francs Borains tekent voorbehoud aan na administratief foutje van Mandel United

Een beeld uit de wedstrijd tussen Mandel United en Frans Borains waar Jan Verhaest de bal probeert te ontzetten. © VDB
Wouter Vander Stricht

Mandel United sleepte een verdiend punt in de wacht tegen Frans Borains. Maar de tegenstander tekende voorbehoud aan. Invaller Robise, die met rugnummer 17 op het wedstrijdblad stond, kwam het terrein op met het nummer 11.

“Er werd een tikfout gemaakt bij invullen van het wedstrijdblad. Dat merkten we op op het moment dat de speler het terrein zou betreden. Het rugnummer 17 bestaat niet bij ons.”

Dus kon Robise ook gewoon niet het juiste truitje aantrekken. “De scheids werd er op attent gemaakt.”

Zaterdag naar VK Ninove

Francs Borains tekende na de match voorbehoud aan en deze morgen kreeg de club de mededeling dat dit ‘incident’ voor het sportief comité komt. Bij Mandel United hopen ze natuurlijk dat de uitslag behouden wordt, het zou maar al te zuur zijn om na een dergelijke bagatel een punt uit handen te zien glippen. Temeer de week voordien Mandel ook al in de slotseconden ging verliezen bij Winkel Sport en daar ook in extremis een punt door de vingers zag glippen.

Mandel United staat momenteel op de voorlaatste plaats en kan elk punt gebruiken in de strijd om het behoud. Komende zaterdagavond trekt Mandel naar VK Ninove, dat enkele plaatsen boven hen staat.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.