Voetbal- Cercle roert zich op transfermarkt

Redactie KW

Bram Vandenbussche verlaat na 22 jaar Cercle Brugge. Hij gaat naar SV Roeselare. Bernt Evens komt dan weer over van de andere kant van het Jan Breydelstadion, waar ze gesprekken zijn begonnen met Timmy Simons.

Bram Vandenbussche speelde woensdag zijn laatste 45 minuten voor Cercle in de oefenmatch tegen Oudenburg. Bij de rust werd hij met tranen in de ogen vervangen. Na 22 jaar Cercle gaat hij volgend seizoen aan de slag bij SV Roeselare. Daar heeft Rune Lange zich aangemeld voor een gesprek. De Noor wil graag terug in België voetballen.

Cercle trok dan weer Bernt Evens aan. De 30-jarige verdediger (9/11/1978) tekende een contract voor 3 jaar bij Cercle Brugge. Bernt Evens is een linksvoetige verdediger die zowel centraal als op links uit de voeten kan. Hij speelde in het verleden onder meer voor KFC Lommel, PSV, KRC Genk, Patro Eisden, Antwerp FC en KVC Westerlo. Het afgelopen seizoen kwam hij uit voor Club Brugge.

Volgens GvA zou Club gesprekken hebben aangeknoopt met Timmy Simons. Die speelde van 2000 tot 2005 al voor Club, en heeft er nu vier seizoenen PSV op zitten.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.