Trainer Jurgen Steenbeke stapt na derby op bij GL Ruiselede

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

De derby tegen FC Doomkerke betekent het einde voor Ruiseledetrainer Jurgen Steenbeke : het boegbeeld van de Groene Leeuwen diende na de ontgoochelende 0-0 zelf zijn ontslag in. „Bepaalde spelers speelden met de rem op. Niet iedereen staat nog achter mij.”

Kansen en goed voetbal waren er niet te bespeuren in de derby van vorige zondag tussen GL Ruiselede en FC Doomkerke. GL-trainer Jurgen Steenbeke was na de match zwaar ontgoocheld en gooide zelf de handdoek. “Ik had voor het drieluik Hertsberge-Keiem-Doomkerke gesteld dat we in die drie wedstrijden een 7 op 9 moesten halen. Binnenskamers had ik de spelers ook toevertrouwd dat ik zou overwegen om mijn ontslag aan te bieden als we die doelstelling niet zouden halen.”

“Met 4 op 6 waren we goed op weg om die 7 op 9 te halen, maar in de derby zag ik duidelijk dat een aantal spelers met de rem op speelden. Op die manier wilde ik niet meer verder werken.”

Het bestuur van de Groene Leeuwen vroeg Steenbeke, ex-keeper van Ruiselede, nog of hij wil doorgaan als keepertrainer, maar dat houdt hij nog in beraad.

(LB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Tielt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier