Torhout verliest met 1-0 van Londerzeel

© VDB

KM Torhout speelde thuis een goeie partij tegen Londerzeel. In een gelijkopgaande eerste helft bleef het 0-0. Wel pakten zowel Pyck als Coppin bij de thuisploeg een gele kaart, allebei voor lichte overtredingen.

Ook in de tweede helft was de thuisploeg allesbehalve tevreden met de wedstrijdleiding. Torhout kwam steeds sterker opzetten. In de 75ste minut kopte Bram De Ly (foto) de bal mooi in de netten, maar scheidsrechter Daemen keurde het doelpunt onterecht af voor buitenspel.

Twee minuten later kreeg KM het deksel op de neus toen Valcke onverwachts overhoeks in doel schoot en zo de bezoekers op voorsprong zette.

In de 90ste minuut liep Pyck nog tegen een – opnieuw betwistbare – gele kaart aan, waardoor hij met rood het veld af moest.