Nathan Vandenbussche en Eline Scheire BK in dubbel

Nathan Vandenbussche en Eline Scheire. © (Foto GF)
Redactie KW

In TC Condroz in Luik had het voorbije weekend in dubbel de nationale eindronde van de gewestelijke Masters van de Tennis Tour plaats. Nathan Vandenbussche en Eline Scheire kroonden zich tot Belgisch kampioen.

Nathan Vandenbussche (TC Zedelgem) en Eline Scheire (TC De Polderblomme) bereikten de finale in de reeks Dubbel Gemengd 5 tot zestig punten.

Nathan (45 punten) en Eline (15 punten) wonnen zowel hun kwart- als halve finale in twee sets. Ook in de finale hadden ze weinig moeilijkheden met hun tegenstanders Stephanie Pareyn en Gijs Bussels uit Limburg. Ze wonnen met 6/2 en 6/3.

Bram Demey (Smash Oedelem) en Wiebe Van Mullem (TC Zedelgem) geraakten in DH5 ook tot in de finale maar verloren die nipt met 5/7, 7/6 en 7/6 van de Brusselaars Nicolas Bertholet en Chris Manunta.

Gilles Evrard (KTC Brugge) en Gert Decock (TC Gaverkasteel) geraakten in DH4 niet door de kwartfinales. Laurien Hoornaert en Leen Heynderick (TC De Koddaert) waren in de reeks DD5 in de kwartfinales vrij, maar verloren in de halve finale.

Guido Tolhoek en Vanessa Rausch (TC Vijverhof) werden in DG4 vervangen door de andere gewestelijke finalisten en hun clubgenoten Shannon Van De Kerckhove en Renzo Reybrouck. Ook zij geraakten niet in de halve finales, net als en Julie Cool en Matty Vincke (TC Ter Straeten) in DG6 en Margaux Deschrijver en Justine Spileers (TC Hernieuwenburg) in DD6. (ACR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.