SC Menen verliest met 2-3 van Boezinge

In de vierde klasse van het voetbal heeft Menen met 2-3 verloren van Boezinge. En dat na een open strijd waarin beide ploegen voor offensief voetbal kozen.

Na dertien minuten kwam Boezinge op voorsprong na een knappe aanval. Afwerker van dienst was Brecht Verdonck. Na die vroege goal leek het erop dat Boezinge de wedstrijd onder controle had, maar Menen knokte zich op karakter opnieuw langszij. Verbrugghe randje buitenspel, maar toch 1-1. Dat leek ook de ruststand te worden, maar opnieuw Verdonck besliste er anders over met een strakke kopbal: 1-2.

Boezinge ging na de rust gewoon door: Oplinus maakte op een schitterende manier de 1-3. Toch bleef Menen vechten en een kwartier voor tijd werd het beloond voor al die inzet, 2-3 via Allaert. Een slotoffensief van Menen veranderde niets meer aan de uitslag.