Resultaten poll : Glenn Verbauwhede vaakst genoemd als keeper voor Club

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Het borrelt de laatste weken een beetje overal bij Club Brugge en begin deze week was er op fora en sociale netwerken wat buzz rond de positie van eerste doelman bij Club Brugge. Jorgacevic, tijdelijk geblesseerd, lijkt niet meer zeker van zijn stek tussen de palen en Club zou een nieuwe doelman zoeken. Wij plaatsten een poll wie de supporters het liefst onder de lat zien.

We gaven de mensen de keuze tussen de huidge drie doelmannen (Jorgacevic, Kujovic en Dhoest), de uitgeleende Coosemans en voorts ook nog Glenn Verbauwhede. Casteels, deze week genoemd in de dagbladen, plaatsten we toen (nog) niet bij de opties. Stijn Stijnen ook niet.

Jorgacevic laatste

Zo’n 600 mensen namen deel en duidden hun keuze aan. De resultaten zijn, voor wat ze waard zijn, toch verrassend, want Glenn Verbauwhede kreeg met zo’n 37 procent het meeste stemmen achter zijn naam. Opmerkelijk, want Verbauwhede was ruim 10 jaar aangesloten bij Club Brugge, maar zit nu zonder ploeg. Kujovic en Coosemans halen 16%, Dhoest komt op 9% en Jorgacevic slechts 7%. 15% kiest voor ‘iemand anders’.

Zonder club

Verbauwhede kwam bij Club in 1997 en haalde de A-kern in 2004. Later werd hij uitgeleend aan KV Kortrijk. Begin 2012 trok hij nog naar Westerlo, maar sinds de zomer heeft Verbauwhede geen ploeg meer. Hij zou vermoedelijk blij zijn met een telefoontje van het Clubbestuur, maar het is maar de vraag of ze daar ook zo te vinden zijn voor Verbauwhede.

(FV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.