Waregem Jens Vandenbogaerde wint in Waregem

De organisatoren Bart Feys, Marleen Debouver en Giel Bruyneel mochten in café-feestzaal De Gilde in Waregem-Nieuwenhove zesentachtig elites z/c en beloften in hun 2de GP Smetties Fiets Ateljee verwelkomen.

Lichtervelde Kenny Constant wint in Lichtervelde

In Lichtervelde streden zaterdag 53 eliterenners zonder contract voor het eremetaal. Dertien van hen moesten opgeven. Kenny Constant ging met het goud aan de haal.

KV Oostende zegeviert in onvoltooide match bij AZ Alkmaar

Na 55 minuten leidde KV Oostende met 0-1 op bezoek bij de Nederlandse Europa League-deelnemer AZ Alkmaar. Door hevige regenval in combinatie met donder en bliksem staakte de referee de match echter definitief. Het oefenduel viel dus letterlijk in het water.

Zulte Waregem speelt gelijk tegen Willem II

In deze laatste generale repetitie voor de start van het nieuwe seizoen nam Willem II aanvankelijk de teugels in handen. Een attente doelman Bansen moest in dezelfde fase tot twee keer toe een doelpunt verijdelen en zag even later een hakje van Coulibaly naast gaan.

KVK Westhoek stelt nieuw logo, nieuwe slogan en spelersgroep voor

Een rustig seizoen. Dat is de ambitie van de alliantie KVK Westhoek. In Club 100 van het Crack Stadion in Ieper vond vrijdagavond de ploegvoorstelling plaats. Moderator was assistent-trainer Dominique Cauwelier. Voorzitter Willy Lamaire stelde het nieuw logo en de nieuwe slogan voor: 'We stand our ground'.

Westrozebeke Zes nieuwkomers bij ambitieuze SK Westrozebeke

Vrijdagavond werd het vernieuwd SK Westrozebeke voorgesteld. De opdracht voor hoofdcoach Lieven Verkindere, die aan zijn vierde campagne bij de blauwwitte garde begint, is heel simpel: beter doen dan vorig seizoen en de hoofdprijs pakken.

Brugge Club Brugge moet absoluut Porto vermijden in loting voor derde voorronde

Maandagmiddag (om 12u00) wordt op de hoofdzetel van de UEFA in het Zwitserse Nyon geloot voor de derde en voorlaatste voorronde van de Champions League. Van Belgische zijde gaat vicekampioen Club Brugge de bokaal in. Blauw-zwart is geen reekshoofd in het niet-kampioenenspoor en krijgt als mogelijke tegenstanders FC Porto en Dynamo Kiev en de winnaars van FC Basel/PSV en Viktoria Plzen/Olympiacos, wedstrijden in de tweede voorronde van het kampioenenbal, voorgeschoteld.

Oostende Emma Plasschaert blijft ook in tweede regatta onder de verwachtingen

De Oostendse Emma Plasschaert heeft haar scheve start van vrijdag op het WK zeilen in de Laser Radial-klasse in het Japanse Sakaiminato zaterdag niet kunnen rechttrekken. In de tweede regatta finishte de uittredend wereldkampioene als zestiende. Vrijdag werd ze 21e in de eerste regatta. In de tussenstand staat ze voorlopig 27e. In totaal staan er twaalf regatta's op het programma op het WK, dat tot woensdag duurt.