Tessa Wullaert wil meer spelen bij City: "Eind dit seizoen loopt mijn contract af"

Bij de Red Flames knalt Tessa Wullaert als vanouds. Afgelopen weekend kwam ze uit Kroatië terug met een doelpunt en twee assists achter haar naam, waarmee ze haar totaal in deze kwalificatiecampagne aandikte tot vijf assists en één treffer, mooie cijfers na amper drie speeldagen. In Engeland loopt het allemaal wat minder: Manchester City draait niet en Wullaert valt er regelmatig uit de basiself.

Marke Marke-Webis keert van een kale reis terug

De zondagavondwedstrijd op Guibertin bleek geen succes voor de jongens van Kris Tanghe. Ze speelden nochtans een meer dan behoorlijke partij en verdienden zelfs punten. Maar Marke-Webis moest toch met een 3-1-nederlaag terugkeren uit Waals-Brabant. Setstanden waren 28-26, 26-28, 28-26 en 25-22. MWB laat door deze nederlaag de leidersplaats liggen. Ze moeten tevreden zijn met een vijfde stek.

Torhout VKt Torhout A geen partij voor leider VDK Gent

Het bezoek van ongeslagen leider VDK Gent in de Torhoutse sporthal betekende ook een weerzien met ex-VKt speelster Justine Calleeuw. In het tussenseizoen maakte ze immers de overstap maakte van Torhout naar Gent. Het werd 0-3 voor de bezoekers.

Lendelede B&W C Lendelede heren verliest 1-3 van Amigos Zoersel

Bijna drie sets lang was B&W C Lendelede de evenknie van het vijfdegeklasseerde Amigos Zoersel. Lendelede verloor de eerste set 19-25, stelde 25-16 gelijk om met 21-25 in sets 1-2 achter te komen. De vierde beurt verloor de thuisploeg 16-25.

Brugge Gouden zege voor Sporting Brugge

Op de achtste speeldag van de krachtbalcompetitie heeft Sporting Brugge gouden punten behaald. Het ging op bezoek bij Hoger Op Beitem, dat net als de Bruggelingen nog maar twee wedstrijden gewonnen had.

Gullegem FC Gullegem zwaar onderuit tegen Ronse

FC Gullegem ging vorige week nog ex-leider RC Gent in eigen huis vloeren. Maar de rood-witten konden het niet bolwerken tegen een uitgekookt Ronse. Er werd met 0-4 verloren.

Ruddervoorde Crossduatlon op Superprestigeparcours in Ruddervoorde

Aan het weer kan het niet gelegen hebben, maar de inrichters van de tweede editie van de crossduatlon in Ruddervoorde hadden alle moeite van de wereld om een degelijk deelnemersveld op de been te krijgen en moesten tevreden zijn met een kleine veertig atleten.

Knokke-Heist Knokke blijft ongeslagen in eigen vesting

Het ziet er naar uit dat het wondermooie Olivierstadion een niet in te nemen vesting wordt. De kustformatie verloor nog geen enkel punt in eigen huis en nam nu ook rechtstreekse rivaal Racing Club Gent te grazen: 2-1.

Ieper Melco Ieper One nipt voorbij Spirou Charleroi

Melco Ieper speelde zondagmiddag in Charleroi en kwam met een felbevochten overwinning thuis. Na het eerste kwart leek Melco op weg naar een vlotte zege, maar de thuisploeg kwam beetje bij beetje terug en stelde nog gelijk in het slotquarter. Het werd uiteindelijk 61-65.