Dinsdag 7 april, 2020

Zulte Waregem heeft vrijdag bekendgemaakt het aflopende contract van Olivier Deschacht met één seizoen te verlengen. De 39-jarige verdediger kwam vorige zomer over van degradant Sporting Lokeren. Voordien speelde hij liefst 601 wedstrijden in de hoofdmacht van Anderlecht. Bij Zulte Waregem kwam Deschacht het voorbije seizoen tot 27 officiële duels.

Stijn Moerman

Geen volleybal meer dit seizoen door het coronavirus, maar bij Bevo Beobank Roeselare blijven ze niet bij de pakken zitten. De Beverse club is al volop bezig met de voorbereidingen op volgend seizoen.

Het voorbije volleyseizoen groeide de Griekse diagonaalspeler Andreas Dimitrios Fragkos (31) uit tot één van de nieuwe smaakmakers en publiekslievelingen op Schiervelde. Hij blijft nu zeker een jaar langer.

Niet alleen de profs zitten met hun handen in het haar, ook voor de jeugdrenners is het een vervelende situatie. Niemand kan momenteel zeggen wanneer ze terug mogen koersen en het is onduidelijk hoe ze deze competitieloze weken het best kunnen overbruggen. Even een rustperiode inlassen of toch blijven trainen? Het is een vraag die ook Heikki Deborggraeve, ploegleider bij WT Ieper, zich stelt.