REACTIES

Redactie KW

Niemand wilde achteraf iets afdingen op de zege van White Star.


Pascal Mestdagh (WS Lauwe): “Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen”

WS Lauwe nam sportieve revanche voor de verloren wedstrijd van in de heenronde en maakte duidelijk dat het over het meeste talent beschikt. “Ik heb een schitterende groep en ze hebben mijn stoutste verwachtingen overtroffen”, zegt een uitgelaten trainer Pascal Mestdagh. “Aan hun voetballende kwaliteiten hebben we nooit getwijfeld. Maar aanvankelijk werd er onvoldoende karakter getoond. De technische kwaliteiten kunnen maar boven drijven als je baas bent over de tegenstander. Wij hebben naar deze topper toegeleefd. Van bij de start zijn we uitgegaan van onze eigen kwaliteiten. Dadizele deed het eerder voorzichtig, loerde duidelijk op de counter. Maar nog voor de rust zaten we op rozen. Of ik nu ook volgend seizoen trainer blijf? We moeten niet op de zaken willen vooruit lopen. Samen met Tim Sabbe heb ik mijn verantwoordelijkheid genomen toen de ploeg ons nodig had. Het liep meteen als een trein. Vandaar dat ons gevraagd werd om verder te doen.”

REACTIES


Fabian Duyck (VK Dadizele): “Wij speelden een mindere match”

De Dadizeelse trainer Fabian Duyck had minder reden tot lachen. “Natuurlijk ben ik ontgoocheld”, bekent Duyck. “De zege van Lauwe kunnen we heel zeker niet aanvechten. White Star was met lengten voorsprong de betere ploeg, terwijl wij in een mindere dag waren. We kunnen veel beter. Het kwam er gewoon niet uit. In deze topper kwam duidelijk aan het licht dat Lauwe over meer individueel talent beschikt. Maar daarom moesten wij ons nog niet laten afslachten. Cottenier was met vier doelpunten de spelbepalende speler. Maar we maakten het hem ook niet moeilijk, waren veel te slap in de duels. Of er iets zal blijven hangen van deze opdoffer? Vanaf dinsdag moeten we de knop weer omdraaien, ons focussen op de derby tegen Moorslede. Tegen de buren moet het er weer op zijn.”

(AV – foto’s Bart)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten