Vol huis voor 20ste Hemicuda Rally

© (Foto DM)
Redactie KW

Dinsdagavond werd in CC De Balluchon in Koekelare de 20ste Hemicuda Rally voorgesteld. De wedstrijd kan met 150 deelnemers opnieuw op een vol huis rekenen.

De organisatie van de Hemicuda Rally is al jaren in handen van Autostal Hemicuda uit Lauwe en de lokale Autostal Atlantic. Opnieuw hadden ze weinig moeite nodig om de deelnemerslijst te doen vollopen met tal van mooie namen.

Bernd Casier, die voor het eerst aan de start komt in Koekelare, topt de affiche met zijn Ford Fiesta R5. Ex-winnaars Andy Lefevere (Porsche 997 GT3), Fredericq Delplace (Porsche 997 GT3) en Bert Coene (Ford Fiesta R5) moeten samen met o.a. Steve Bécaert (Ford Fiesta R5), Gunther Monnens (Porsche 997 GT3), Kurt Boone (Mitsubishi Lancer Evo X) en Andy Heyrick (Subaru Impreza) voor het nodige weerwerk zorgen. Bij de Historics neemt ‘good old’ Paul Lietaer (Opel Manta 400) het op tegen BMW-rijders Bjorn Syx en Cedriek Merlevede.

De Hemicuda Rally gaat zondag omstreeks acht uur van start vanop de terreinen van Bouwmaterialen Willaert in Koekelare. Er staan drie doortochten op de proeven Kortemark en Houthulst op het programma, KP Koekelare wordt tweemaal verreden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.