Verschueren en Cuvelier vierde in Sezoensrally

© (Foto DM)

Kortrijkzaan Filip Cuvelier is als corijder van Vincent Verschueren (VW Polo R5) vierde geëindigd in de Bocholtse Sezoensrally. Het duo blijft vierde in de BK-tussenstand.

Verschueren en Cuvelier, die het BK betwisten met de VW Polo R5 van het Kemmelse Godrive, kwamen in Bocholt net tekort om met Grégoire Munster, Adrian Fernémont en Ghislain de Mévius te strijden voor een podiumplek. Het duo moest aan de finish anderhalve minuut toegeven op winnaar Munster. Hans Delorge moest aan de zijde van Sébastien Bedoret (Skoda Fabia R5) na problemen met het differentieel.

Behalve Eric Louies, die mechanische problemen kende op zijn Opel Ascona, haalden alle West-Vlaamse piloten wel de finish in Bocholt. Stadenaar Jonas Dewilde (Peugeot 208 Rally4) finishte 16de en derde bij de Juniors. Xavier Dekeyser (Renault Clio) werd 17de en won de klasse RC5, Patrick Vandeputte (Ford Fiesta R200) finishte 18de. In het Criterium reed Wim Soenens (BMW 130i) naar een vijfde plaats. Ook Jeffrey Derycke (Fiat Tipo) haalde de top tien, Didier Vandenheede (Citroën Saxo) werd twaalfde.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.