https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Rally Wervik gaat volgende week niet door

© Belga
© Belga
Redactie KW

De Rally van Wervik, die op 11 en 12 juni geprogrammeerd stond, gaat dan toch niet door. Dat heeft organisator Scuderica Vervica vrijdagavond laten weten.

“Met heel veel spijt in het hart hebben wij de moeilijke beslissing moeten nemen om de rally van Wervik 2021 te annuleren”, luidt het.

“Onze ploeg is al maanden keihard aan het werk om een coronaveilige rally te kunnen organiseren. Hierbij waren er nog enkele vraagtekens, waaronder het aantal wagens dat zou worden toegelaten tot de start. Daarbij hadden we een akkoord nodig van de bevoegde instanties.”

“Wij hadden gehoopt de nodige versoepelingen te krijgen naar aanleiding van het Overlegcomité. Omdat sommige maatregelen scherper zijn dan we initieel voorzien hadden en extra maatregelen moeten voorzien worden, is het voor onze organisatie materieel, financieel en organisatorisch niet meer haalbaar.”

De organisatie wil zich excuseren bij alle piloten, copiloten en de rallyfans die zich reeds verheugden om eindelijk nog eens te kunnen genieten van de rally. “Als organisatie zijn wij zelf ook heel erg ontgoocheld en we proberen alles zo snel mogelijk af te handelen en iedereen te contacteren.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.