Preud’homme: “Castillo zal niet alle problemen oplossen”

Redactie KW

Club Bruggetrainer Michel Preud’homme is opgetogen met de komst van de nieuwe aanvaller Nicolás Castillo, die echter nog niet speelgerechtigd is voor de wedstrijd van morgen tegen Bergen.

“Castillo is een goede spits, maar we mogen niet verwachten dat hij plots alle problemen zal oplossen”, vertelde Michel Preud’homme vrijdagnamiddag op de wekelijkse persbabbel. “Natuurlijk zal hij zich moeten aanpassen aan de nieuwe cultuur, maar het weer is hij wel gewoon. In Chili kan het ook heel koud zijn. Of hij met de druk zal kunnen omgaan? Er is overal druk. Als profvoetballer moet je daarmee kunnen omgaan.”

Tegen RAEC Bergen gaat Club Brugge zaterdagavond op zoek naar zijn eerste overwinning van 2014, na een gelijkspel in Lierse en een nederlaag in Anderlecht. “Niet alles was negatief de voorbije weken, maar we moeten wel constanter presteren. Het heeft geen zin om nu over de titel te spreken. Het gaat nu om wedstrijden winnen. Bergen is een ploeg die probeert te voetballen en met veel mensen voor de goal komt, al wordt dat niet altijd omgezet in doelpunten. Bergen verloor de voorbije maanden echter vaak met klein verschil, zoals in de heenwedstrijd, toen wij met 0-1 wonnen.”

(KPL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.