Poperinge en Wingene delen de punten

In de vierde klasse van het voetbal hebben Poperinge en Wingene 2-2 gelijkgespeeld. De thuisploeg kwam 2-0 voor maar Wingene vocht knap terug en kon in de tweede helft zelfs het meeste aanspraak maken op de drie punten.

Poperinge neemt de beste start. Sarazyn is sneller dan zijn verdediger maar het schot mist het doelkader. Eén minuut later echter neemt Bart Winnock een afvallende bal voor zijn rekening. Hij schiet laag in de hoek en 1-0. Poperinge duwt door want nog eens 2 minuten later vindt Sarazyn dan toch de weg naar de netten. 2-0, Wingene slikt twee goals in evenveel minuten.

Wingene raakt niet tot bij het Poperingse doel. Dit is de eerste dreiging. Vandaele schiet de bal vanop 25m mooi in doel. 2-1, knap doelpunt en meteen ook de stand halfweg.

Ook vroeg na de rust al een kans voor de thuisploeg via Sarazyn maar hij is iets te ver uitgeweken.

Vandaele heeft een goeie linker. Een hoekschop van Wingene is goed ingedraaid en Six blijft onbegrijpelijk op zijn lijn. Ntambwe kan van dichtbij de gelijkmaker scoren. 2-2.

Wingene krijgt daarna nog de beste kansen maar meer dan een gelijkspel zit er niet in. Het blijft 2-2.