Philip Milanov: “Wat geslapen en enkele filmpjes bekeken, een goeie reis gehad”

© BELGA
Redactie KW

Team Belgium raakt stilaan voltallig in Rio de Janeiro. Maandagavond zette opnieuw een rist Belgische topsporters voet op Braziliaanse bodem. Onder hen de vijf wegrenners, enkele judoka’s en een heel aantal atleten, bij wie Philip Milanov, kandidaat-medaillewinnaar in het discuswerpen.

De vlucht is goed verlopen“, zei de Brugse vicewereldkampioen bij zijn aankomst op de Tom Jobim International Airport. “Ik heb wat geslapen en enkele filmpjes gekeken, ik heb een goeie reis gehad. Het voelt goed in Brazilië te zijn. Olympische Spelen maak je niet vaak mee. Ik zie het wel zitten.”

Philip Milanov tankte de voorbije maanden vertrouwen met onder meer een nieuw Belgisch record en een zilveren medaille op het EK. Hij lijkt dus klaar om in Rio mee te spelen voor eremetaal. “Het nieuwe record en de zilveren medaille geven vertrouwen. Ik trek gemotiveerd naar het olympisch dorp”, zegt Milanov. “Maar nu eerst goed uitslapen om dan morgen naar Uberlandia te vertrekken om er de voorbereiding af te ronden.”

(BELGA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.