OMS Ingelmunster verslaat leider Meldert

In vierde nationale A heeft OMS Ingelmunster met 1-0 gewonnen van leider Meldert.

De bezoekers uit Meldert begonnen furieus aan de wedstrijd en verzamelden een drietal grote kansen. Doelman Paepe hield zijn team echter recht met enkele knappe reddingen. Daarna herstelde Ingelmunster geleidelijk aan het evenwicht en kon het ook nog een paar keer gevaarlijk zijn. De 0-0 bleef echter op het bord staan.

Na de pauze ging het aanvankelijk gelijk op, maar OMS trok beetje per beetje de match naar zich toe. Toen Meldert in de 65ste minuut met tien man verder moest, zag het er goed uit voor de thuisploeg. Maar de bezoekers begonnen plots beter te spelen. Toch kon OMS Ingelmunster in de slotseconden alsnog de drie punten thuishouden. Een corner werd door Van de Wouwer in de 92ste minuut tegen de netten gekopt, 1-0.