In onze special brengen we de West-Vlaamse tenoren samen voor ons rallydebat, waar het over meer dan Ieper gaat alleen.

In de extra krant vind je ook tal van interviews met piloten, geven enkele streekpiloten tips om spektakelpunten te gaan bekijken en stellen we de technische aspecten van de R2-, R5- en Historic-wagens even voor. Een voer leesmateriaal voor de autosportfan.

Onze special vind je vandaag vrijdag 21 juni bij onze digitale krant, op kw.be. We brengen ook een papieren versie op de markt, bij de editie Het Wekelijks Nieuws Westhoek. Vandaag bij je krantenboer dus.

Lees hier de digitale rallykrant.

In onze special brengen we de West-Vlaamse tenoren samen voor ons rallydebat, waar het over meer dan Ieper gaat alleen. In de extra krant vind je ook tal van interviews met piloten, geven enkele streekpiloten tips om spektakelpunten te gaan bekijken en stellen we de technische aspecten van de R2-, R5- en Historic-wagens even voor. Een voer leesmateriaal voor de autosportfan.Onze special vind je vandaag vrijdag 21 juni bij onze digitale krant, op kw.be. We brengen ook een papieren versie op de markt, bij de editie Het Wekelijks Nieuws Westhoek. Vandaag bij je krantenboer dus.