Middelkerke deelt sporttrofeeën uit

© LC
© LC
Paul Bruneel

De sporttrofeeën worden in Middelkerke ieder jaar uitgereikt tijdens een sportief gala. Dit jaar kon dat niet. Daarom kregen de laureaten hun trofee thuisbezorgd uit handen van schepen Henk Dierendonck en het bestuur van de sportraad.

Omwille van 20 jaar inzet voor hun sportclub gaat de Trofee voor sportverdienste 2019 naar Roland Cicou (Columbus Noordzeevissers), Geert Uytterhoeven en Serge Tourlouse (VVW Westende). De trofee voor jeugdsport is voor Billie De Witte van de Koninklijke Roei en Nautische sport Oostende. Femke De Cuyper (VZO Oostende), Falke Duprez (Coast Lifesavingteam) en Jitske Vanbaelenberghe (judoschool Middelkerke) zijn de andere laureaten in deze categorie.

De Trofee voor sport 2019 is voor triatlete Charlotte Mensaert . Eervolle vermeldingen zijn er hier voor Sammy Feys (Coast lifesaving) en Cloe Porton (Coast lifesaving). De volleydames van Jumpers Middelkerke/Leffinge zijn uitgeroepen tot ploeg van het jaar. Ze krijgen in deze categorie het gezelschap van de U18 van Middelkerkse basketclub Mibac. (PBM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier