KVO zakt naar derde plaats na puntenloos gelijkspel

KV Oostende heeft in zijn voorlaatste wedstrijd van dit jaar 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Brussels. Oostende kon het vaakst dreigen maar kwam op het einde van de partij nog enkele keren goed weg.

Tijdens de eerste helft komt Oostende een aantal keer gevaarlijk opzetten maar de bezoekende doelman kan het gevaar telkens pareren. Vooral Brouckaert en Dissa zijn gevaarlijk maar scoren zit er niet in.

Brussels rekent op de snelle uitbraken van zijn vaardige spitsen. Maar dat resulteert niet meteen in open doelkansen, ook niet na de pauze. Het is Oostende dat opnieuw de gevaarlijkste ploeg is maar KVO kan zijn overwicht niet omzetten in een doelpunt. In blessuretijd krijgt Brussels nog een grote kans, maar het blijft 0-0. Oostende ziet door het gelijkspel Charleroi terug op gelijke hoogte komen in het klassement.