KV Oostende gaat onderuit bij FC Brussels

KV Oostende is er tegen FC Brussels niet in geslaagd om revanche te nemen voor de nederlaag uit de heenronde. Zaterdag werd het 1-0.

De Brusselaars begonnen scherp aan de wedstrijd en creëerden ook de eerste kansen. Naarmate de wedstrijd vorderde, herstelde KVO het evenwicht, maar tien minuten voor tijd opende de thuisploeg de score. Terwijl Luissint voor verzorging aan de kant stond, kon zijn tegenstander probleemloos voorzetten. Coppin maakte het af.

Na de rust gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker, maar het was Brussels dat nog de beste kans kreeg. Beide ploegen kwamen echter niet meer tot scoren. Oostende ziet door de nieuwe nederlaag leider Lommel United uitlopen tot dertien punten.