KSV Roeselare blijft puntenloos achter tegen Sint-Truiden

KSV Roeselare is er zaterdag niet in geslaagd om iets te rapen tegen Sint-Truiden. Wit-zwart verloor op eigen veld met 0-2.

Het duurde vrij lang vooraleer de eerste mogelijkheid genoteerd kon worden. Na een kwartier kregen Bouhna en Dewaest de bal na een schermutseling niet voorbij de Limburgse doelman. Aan de overkant kon Dewaest een voorzet van Dequevy onschadelijk maken. Voor de thuisploeg kreeg De Rechter daarna nog enkele kansen en aan de overkant moest doelman Lentz een vrije trap van Edmilson uit de winkelhaak halen.

De tweede helft begon met commotie. Het stadion schreeuwde om een strafschop na een vermeende fout op Lutun, maar de scheidsrechter wees niet naar de stip. Het waren integendeel de bezoekers die de score konden openen na één van de vele hoekschoppen. Met een lage schuiver scoorde Kotysch na een klein kwartier in de tweede helft. Roeselare kon daarna nog amper kansen versieren. In de slotfase scoorde Sint-Truiden zelfs nog een tweede keer via Mendez.