Traiteur Neerhof Kortrijk was op papier de favoriet in het 'Rollegemse' duel met WDP, maar het kreeg de drie punten alvast niet cadeau. Weinig goals voor de rust, WDP Rollegem leidde met 1-0, maar in de derde periode leek Traiteur Neerhof Kortrijk de zege vlot veilig te stellen: 1-3. In de slotperiode tekende WDP Rollegem echter voor een sensationele terugkeer en via het trio Deloose-Verduyn-Dermaut stond het plots 4-3. In de slotminuut liep het alsnog verkeerd voor WDP en verloor het met 4-5.

MVV Waregem won het degradatieduel tegen Nederename met 6-7. MVV liep0-2 uit, maar zag det thuisploeg remonteren. Rust: 3-2. Uiteindelijk griste Waregem dankzij Molisse en Mortier alsnog de volle buit mee. Tweede zege voor MVV, dat zo meteen een stuk veiliger staat in het klassement. KBC Kortemark versloeg concurrent Drongen met 4-3 en wordt tweede.

Traiteur Neerhof Kortrijk was op papier de favoriet in het 'Rollegemse' duel met WDP, maar het kreeg de drie punten alvast niet cadeau. Weinig goals voor de rust, WDP Rollegem leidde met 1-0, maar in de derde periode leek Traiteur Neerhof Kortrijk de zege vlot veilig te stellen: 1-3. In de slotperiode tekende WDP Rollegem echter voor een sensationele terugkeer en via het trio Deloose-Verduyn-Dermaut stond het plots 4-3. In de slotminuut liep het alsnog verkeerd voor WDP en verloor het met 4-5.MVV Waregem won het degradatieduel tegen Nederename met 6-7. MVV liep0-2 uit, maar zag det thuisploeg remonteren. Rust: 3-2. Uiteindelijk griste Waregem dankzij Molisse en Mortier alsnog de volle buit mee. Tweede zege voor MVV, dat zo meteen een stuk veiliger staat in het klassement. KBC Kortemark versloeg concurrent Drongen met 4-3 en wordt tweede.