Koksijde kan opgelucht ademhalen na 2-1 zege tegen Torhout

In de derde klasse van het voetbal heeft Koksijde Torhout verslagen met 2-1. Na een 0 op 15 een deugddoende zege voor Koksijde. Torhout blijft hangen in de onderste regionen van het klassement.

Torhout kwam in de eerste helft nochtans op voorsprong via Dieter Ide, maar nog voor de rust kwam een betere thuisploeg op gelijke hoogte. Felix Reuse scoorde de verdiende gelijkmaker.

Ook in de tweede helft bleef Koksijde de betere ploeg en het kon ook een aantal goede kansen afdwingen. Maar het duurde wel tot vijf minuten voor tijd voor opnieuw Felix Reuse de verdiende winning-goal tegen de netten trapte. Koksijde staat door de zege opnieuw wat steviger in de middemoot. Torhout blijft op drie na laatste.